REVIEWS

Lees hieronder hoe opdrachtgevers de samenwerking met BONtwerp ervaren.

"Martine heeft voor ons een prachtig logo ontworpen. Na een avond naar onze wensen geluisterd te hebben kwam ze met dit prachtige logo. Dat is zo fijn aan Martine, ze luistert goed naar de wensen van de klant."

Gudo Peters, Erwin Meeuwsen en Carl Witjes 3XNIX entertainment
Review MOEVE ouder & kind coaching - Bontwerp grafische vormgeving Huissen

"Ik woon niet in de buurt dus Martine en ik hebben alles telefonisch doorgenomen. Het resultaat is meer dan goed! Door haar grote inlevingsvermogen heeft ze goed begrepen wat mijn intentie is. En heeft een pracht logo ontworpen die volledig bij mij aansluit."

Margreet Wijkstra MOEVE ouder & kind coaching
Theater in de maak logo

“Martine kan goed luisteren en woorden omzetten naar beeld. Ze begrijpt precies wat je bedoeld. We waren eigenlijk meteen tevreden over het eerste concept, maar Martine ging door. Het moest perfect zijn. Enorm tevreden met het resultaat én de fijne samenwerking.”

Wieneke Weitering & Josje Schurink Theater in de Maak
Heidi Schuring visitekaartjes

"Martine heeft voor mij mijn gedachtengoed een beeld gegeven. En dat is iets waar ik haar nog elke dag dankbaar voor ben! Martine maakt ook mijn werkboeken, visitekaartjes, briefpapier etc. Even weer een contact en het is er. Top!"

Heidi Schuring Expert in positieve mindset
Review Mon Petit Chocolaterie - Bontwerp grafische vormgeving Huissen

"Super tevreden met de ontwerpen van de flyers en kaarten en tevens ontwerpen voor feest artikelen helemaal naar wens gemaakt!"

Marloes Arnts Mon Petit Chocolaterie