REVIEWS

Lees hieronder hoe opdrachtgevers de samenwerking met BONtwerp ervaren.

“Zo trots op dit prachtige logo voor mijn Coachpraktijk! Helemaal passend bij mij! Zo ongelofelijk knap hoe Martine door middel van gesprekken dit heeft kunnen ontwerpen!”

Tanja Kikkert

Coachpraktijk Tanja Kikkert

“Martine heeft voor mij mijn gedachtengoed een beeld gegeven. En dat is iets waar ik haar nog elke dag dankbaar voor ben! Martine maakt ook mijn werkboeken, visitekaartjes, briefpapier etc. Even weer een contact en het is er. Top!”

Heidi Schuring

Expert in positieve mindset
Review Theater in de Maak - Bontwerp grafische vormgeving Huissen

“Martine kan goed luisteren en woorden omzetten naar beeld. Ze begrijpt precies wat je bedoeld. We waren eigenlijk meteen tevreden over het eerste concept, maar Martine ging door. Het moest perfect zijn. Enorm tevreden met het resultaat én de fijne samenwerking.”

Wieneke Weitering & Josje Schurink

Theater in de Maak
Review MOEVE ouder & kind coaching - Bontwerp grafische vormgeving Huissen

“Ik woon niet in de buurt dus Martine en ik hebben alles telefonisch doorgenomen. Het resultaat is meer dan goed! Door haar grote inlevingsvermogen heeft ze goed begrepen wat mijn intentie is. En heeft een pracht logo ontworpen die volledig bij mij aansluit.”

Margreet Wijkstra

MOEVE ouder & kind coaching

“Martine heeft voor ons een prachtig logo ontworpen. Na een avond naar onze wensen geluisterd te hebben kwam ze met dit prachtige logo. Dat is zo fijn aan Martine, ze luistert goed naar de wensen van de klant.”

Gudo Peters, Erwin Meeuwsen en Carl Witjes

3XNIX entertainment

“Dankjewel voor de fijne samenwerking! En je geduld. Door jouw flexibele houding had ik de moed om ook echt te gaan totdat ik het wauwgevoel had. Ook je manier van ontwerpen doornemen geeft veel houvast en je komt er als klant goed achter wat je wel en niet wilt.”

Arenda Klukkert

Arenda kind- & jongerencoaching